Opinie pacjentów

michalina.wegrecka (8 stycznia 2018)

DOBRY

Umówiłam wizytę w celu wykonania analizy składu ciała. Bardzo miła Pani, szybki przebieg badania. Estetyczny czysty gabinet, wszystko na plus :)))

 

Krystianoo89 (30 listopada 2017)

BARDZO DOBRY

Pełen profesjonalizm i skuteczna dieta. Polecam wszystkim, którzy chcą coś zmienić w życiu. Bardzo dobra wiedza.

 

Tuptus540 (27 listopada 2017)

BARDZO DOBRY

Wizyta bardzo rzeczowa i konkretna. Pani doktor przesympatyczna wszystko dokladnie tłumaczy. Polecam wszystkim którzy chcą zadbać o swoje zdrowie.

 

Justynaplaza (27 października 2017)

BARDZO DOBRY

Polecam. Profesjonalne podejście. Nauczyłam się zdrowo odżywiać. Zgubiłam kilka kilogramów i jestem bardzo zadowolona.

 

Ewa (26 września 2017)

BARDZO DOBRY

Rewelacyjnie! Chudnijmy profesjonalnie. Z Panią Basią waga, tłuszczyk, obwody to już nie walka i katorga, to sensownie i fachowo przepracowane niedoskonałości. W moim przypadku wieczne 5 kg nadwagi, dzięki naszej współpracy utracone bardzo szybko,a do tego bonus – znaczny spadek tkanki tłuszczowej i zmniejszenie obwodu ud, brzucha i talii. Dieta dobrana indywidualnie i bardzo smaczna. Zawsze można liczyć na wsparcie i mobilizujące rozmowy.Polecam każdemu kto z dobrym skutkiem chce lepiej wyglądać i zdrowo się odżywiać.

 

Medium-size☺ (15 września 2017)

BARDZO DOBRY

Po pierwszej wizycie wrażenie jest bardzo pozytywne-duża wiedza, otwartość i usposobienie powodują, że motywacja pacjenta może tylko wzrosnąć. Teraz pora na moje działanie-oby koniec czterotygodniowego okresu diety i sportu przyniósł pierwsze, oczekiwane efekty. POLECAM!

 

kris100pl (6 września 2017)

BARDZO DOBRY

Pani Barbara to bardzo miła osoba. Uważnie słucha pacjenta oraz uwzględnia jego preferencje. Do tego nie narzuca zmian tylko motywuje poprzez racjonalne argumenty. Serdecznie polecam 🙂

 

raczynska (21 czerwca 2017)

BARDZO DOBRY

Wizyta w Klinika Twojej Diety była bardzo dobrą decyzją. Pani Basia jest miłą , wspaniałą kobietą , która potrafi na prawdę zmotywować człowieka do działania. Dowiedziałam się wielu istotnych i bardzo ważnych rzecz, co prawda była to dopiero moja pierwsza wizyta ale już czuję się zdrowsza i wierzę w to że uda mi się dojść do celu oczywiście z pomocą Pani Basi:) Pozdrawiam 🙂

 

Elantosz (19 czerwca 2017)

BARDZO DOBRY

Polecam, bo profesjonalnie, miło, a do tego skutecznie. Dania w diecie różnorodne, smaczne uwzględniające indywidualne preferencje z ogólnie dostępnych produktów.

 

Grażyna (10 maja 2017)

BARDZO DOBRY

Leczenie dobierane indywidualnie, planowane szczegółowo, realizowane systematycznie oraz bardzo skutecznie. Holistyczne podejście do pacjenta, pełen profesjonalizm oraz spora doza empatii okazywana podczas wizyt.

 

falko13 (19 października 2016)

BARDZO DOBRY

Uroczy człowiek z profesjonalnym podejściem do problemów i sercem dla pacjenta. Cieszy się z sukcesu pacjenta i dopinguje do wytrwania w diecie.Polecam gorąco.

 

Daniel (22 sierpnia 2016)

BARDZO DOBRY

Pełny profesjonalizm. Pani Barbara dysponuje ogromną wiedzą, polecam wszystkim, którzy potrzebują zbilansowanej diety przy uprawianiu sportu.

 

jakub.placek (16 sierpnia 2016)

BARDZO DOBRY

Fantastyczy dietetyk, wszystko przekazuje z uwagą i normalnym językiem, dopiero zaczynam z nią współpracę, ale wydaje się, że będzie wszystko OK 🙂

 

Beata Walentek (6 sierpnia 2016)

BARDZO DOBRY

Szkoda, że nie ma w skali Celujący 🙂 Pani Basia, cudownie przeogromnie miła, a jej profesjonalizm na najwyższym poziomie! 🙂 Powiedziała co jest dla mnie wskazane, a czego powinnam się wystrzegać. Przedstawiła kwestie jak działają i skutkują złe preferencje odżywiania na nasz organizm, w sposób zrozumiały dla każdego wkraczającego na drogę zdrowotności. Do tego rewelacyjny plan żywieniowy, z bardzo dogodnie opisanymi składnikami oraz sposobem wykonania. Nawet jeśli ktoś ma 2 lewe rączki do gotowania, bez problemu sobie poradzi! 🙂 Szczerze i ogromnie polecam P. Doktor Basię! a ja startuję ze swoim planem! 🙂 <3

 

Piotr (26 maja 2016)

BARDZO DOBRY

Bardzo polecam panią Basię super kontakt z pacjentem wszystko wyjaśnione w najdrobniejszych szczegółach. Moja pierwsza wizyta w dniu 26.04.2016 waga 97,7 kg przy wzroście 178 cm, super dobrana dieta smaczne posiłki plus dodatkowy ruch, ćwiczenia zalecane oczywiście przez panią Basię przyniosły super efekt, druga wizyta w dniu 24.05.2016 waga 87,9 kg. Dziękuje za pomoc i walczę dalej. Bardzo polecam wizytę u pani Basi. 🙂 🙂 🙂

 

Agnieszka (26 kwietnia 2016)

BARDZO DOBRY

Jestem po pierwszej wizycie u Pani Basi i muszę przyznać, że jestem zachwycona. Wspaniała, ciepła i miła osoba. Swym zaangażowaniem i optymizmem zaraża i daje siłę do walki.

 

marcin100r (21 kwietnia 2016)

BARDZO DOBRY

Pani Basia cudowna pełna optymizmu a przede wszystkim z ogromną wiedzą w swojej dziedzinie. Jest w pełni zaangażowana w to co robi, chce pomóc pacjentom. Ja po pierwszej wizycie jestem pozytywnie nastawiona do współpracy z Panią dietetyk. Myślę że wytrwam i dzięki Pani Basi znów będę mogła się cieszyć. Polecam

 

Aleksandra P. (30 marca 2016)

BARDZO DOBRY

Bardzo polecam panią Basię! Profesjonalistka! Byłam już na trzech wizytach i jestem bardzo zadowolona. Efekty widoczne. Wsparcie, pomoc i pozytywna energia, która pozwoliła mi odzyskać wiarę w siebie. Szczerze polecam!

 

Czarek (25 stycznia 2016)

BARDZO DOBRY

Przez ponad 1,5 roku szukania przyczyny zmienionych wyników wątrobowych ( kilkanaście wizyt u różnych lekarzy i zawsze tekst „Proszę stosować dietę lekkostrawną.”) Oczywiście taką dietę stosowałem i tyłem… , uprawiając sport 4-5 razy w tygodniu po 1-1,5 h, oczywiście wyniki wątrobowe były jak sinusoida ! Tu pojawia się sedno sprawy. Jak określiła to Pani Barbara przy pierwszym spotkaniu- „lekkostrawna lecz źle zbilansowana” ( o bilansie żaden z lekarzy nawet nie wspomniał). Przy stosowaniu się do zaleceń i diety w przeciągu 4 tygodni wyniki wróciły do normy a waga zmniejszyła się o 5 kg, jednocześnie, i to chyba jeden z najważniejszych efektów, poprawiło się moje samopoczucie i wzrosła energia życiowa. Aktualnie po dwóch miesiącach jestem już na diecie stabilizacyjnej ( ok . 2900 kalorii/ dzień !). Polecam gorąco ! Wszystkim zdecydowanym życzę dużo konsekwencji w stosowaniu zaleceń i diety! 🙂

 

Artur (21 stycznia 2016)

BARDZO DOBRY

Szukając lekarza kierowałem się opiniami innych pacjentów. Przyznam, że można liczyć na zdanie innych ludzi. Jestem osobą wymagającą i muszę przyznać, że konsultancja wypadła bardzo pozytywnie. Jestem zadowolony z wizyty i przepisanych mi zaleceń. Szczerze polecam

 

Katarzyna (12 stycznia 2016)

BARDZO DOBRY

Polecamy! Fajny kontakt z pacjentem! Wizyta przebiegła bardzo miło i w wesołej atmosferze. Dieta dotarła w ekspresowym tempie, Pani Basia zaraża pozytywną energią i potrafi zmotywować. Zabieramy się do pracy. Kasia i Robert

 

Ewa J. (12 stycznia 2016)

BARDZO DOBRY

Pani Basia to nie tylko świetny specjalista,ale także przemiła osoba.Dieta,którą ułożyła mojemu synowi jest bardzo smaczna i korzysta z niej cała rodzina.Mimo, ze młodemu zdarza się zgrzeszyć pani Basia zawsze go motywuje i zachęca do dalszej walki.Gorąco polecam, bo naprawdę warto :). Ewa z Częstochowy

 

Julia Bukowska (31 lipca 2014)

BARDZO DOBRY

Szczerze polecam Panią Barbarę ;):):) od lat walczyłam z rozstrojonym układem trawiennym – oczywiście poprzez własne eksperymenty powiązane z dietami – od głodówek poprzez maksymalnie wielkie obżarstwa ……. doprowadziło to do takiego stanu, że zmagam się ( a właściwie już nie 😉 ) z zespołem drażliwego jelita.. coś strasznego ;/;/ bałam się jeść. Przez cąły tydzień potrafiłam żyć o kefirze i jajkach tylko w weekend zazwyczaj jeden dzień pozwalałam sobie na wszystko …. Rozpoczęłam poszukiwania dobrego dietetyka, który nie będzie żerować na mojej kasie ( pobierając dodatkowe pieniądze na wszelkie firmowe suplementy – bo też kiedyś sie na nich opierałam- niestety pomagały ale na krótki czas – pieniądze wydane w błoto), a ze uwielbiam sport 😉 odwiedzałam kilka sportowych sklepów i tak w jednym z nich pracuje Pani Barbara niesmiało zapytałam się o parę rzeczy dotyczące mojego ciałą itp., opowiedziałam swoją historię jedzenia…. a Pani Barbara odpowiadała na te pytania w taki sposób, że słychać było że to co robi jest jej pasją i dlatego od razu mi się spodobała, żadnego ,, lania wody” tylko konkrety :):):) Odkąd poznałam Panią Barbarę wszystko się zmieniło moje podejście do jedzenia – teraz wiem że trzeba jeść by schudnąć ;):):):) coś pięknego. Bez skrępowania można z nią porozmawiać o każdej nurtującej nas sprawie. Potrafi swoim entuzjazmem pobudzić człowieka do działania, ułożyć taką dietę że chętnie ją się stosuje. Bardzo miła osoba, profesjonalna, zaangażowana w to co robi, konkretna, można jej bez obaw zaufać ;):):)):)):)) Dzięki niej mój organizm jest dożywiony, nie mam problemów jelitowych, nauczyłam się jeść :):):), schudłam i coraz lepiej czuję się z samą sobą ;D:D:D:D Szczerze polecam Panią dietetyk Barbarę Krawczyk ;):):)

 

 

Katarzyna (27 października 2015)

BARDZO DOBRY

Szczerze polecam. Pani Basia zaraża pozytywną energią i potrafi zmotywować. Zabieram się do pracy. Kasia

 

 

Wiktoria (18 października 2015)

BARDZO DOBRY

Polecam Panią Barbarę ! Bardzo kompetentna i profesjonalna osoba. Przemiła i przesympatyczna Pani dietetyk 🙂 Dieta na bardzo duży plus, dużo prostych przepisów, które można szybko wykonać i są smaczne ! Jeśli ktoś chce zmienić nawyki żywieniowe i przy okazji zrzucić parę kilo polecam wybrać się do Pani Basi a na pewno osiągnie swój cel ! 🙂

 

 

LK (10 października 2015)

BARDZO DOBRY

Bardzo polecam Panią Barbarę! Szukałam dietetyka, który pomoże mi zdrowo przytyć. Wielu dietetyków proponuje dodatkową i bardzo drogą suplementację, która najczęściej okazuje się niepotrzebna. Chciałam tego uniknąć i w ten sposób trafiłam na Panią Basię. Bardzo się z tego cieszę, ponieważ Pani Basia jest profesjonalistką, a plan diety był jasny, prosty do przygotowania i naprawdę smaczny 🙂 poza tym Pani Basia jest bardzo ciepłą osobą, potrafi niesamowicie motywować człowieka i go rozumie. Każda wizyta była przyjemnością. I tak z 40 kg zrobiło się 48 🙂 Jeszcze raz polecam, naprawdę warto! i dziękuję bardzo za pomoc!:)

 

 

Rafał T. (20 września 2015)

BARDZO DOBRY

Polecam gorąco. Super osoba, specjalista. Jest dobra dieta, a najważniejsze są wyniki. Nie ma lepszej 🙂

 

 

thebeast (5 lipca 2015)

BARDZO DOBRY

Mimo młodego wieku bardzo doświadczona i kompetentna, ważne jest dla niej zdrowie klienta a nie pieniądze. Polecam każdemu!

 

 

Kasjan (18 czerwca 2015)

BARDZO DOBRY

No to tak.. Napiszę krótko, bo wiem, że nikomu nie chce się czytać długich teksów. ehh Wy lenie :D! Dieta na duży plus, pod względem rozpiski, przede wszystkim dlatego, że mogłem sam zadecydować z szerokiej listy jaki posiłek chcę, danego dnia. Niektóre były szybkie do zrobienia, niektóre mniej. Wyniki po miesiącu? Mimo iż zrobiłem sobie kilka dni oszusta i pozwoliłem sobie zjeść fastfooda, to żyję i Pani Barbara nie urwała mi za to głowy haha.. Natomiast wynikiem końcowym mega zaskoczyłem siebie samego na duży plus ! Pozdrawiam, polecam itd 😀

 

 

Barbara55 (8 czerwca 2015)

BARDZO DOBRY

Świetny fachowiec, chcę zarekomendować osobom, które chcą pozytywnych zmian w swoim życiu poprzez poprawę żywienia. Zalecenia dietetyczne są świetne, bo nie oderwane od życia :). Trzeba tylko chcieć … Polecam !

 

 

cyba.Mateusz (19 maja 2015)

BARDZO DOBRY

Jeżeli ktoś z was chce coś w sobie zmienić wystarczy odwiedzić panią Basie. Jedyne co trzeba zrobić to stosować się do jej rad. Diety, które dostałem były pyszne, zdrowe i co najważniejsze skuteczne! Polecam się całego serca usługi pani Basi

 

 

apple23 (17 maja 2015)

BARDZO DOBRY

Pani Basia to profesjonalistka w każdym calu. Bardzo fajne podejście do pacjenta. Dieta fajna, łatwa w przygotowaniu, niedroga i co ważne smaczna. Swój cel osiągnęłam w wyznaczonym czasie, czuję się o wiele lepiej i fajne jest to że zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. Gorąco polecam i dziękuję za wszystko.

 

 

Renata Nowak (5 lutego 2015)

BARDZO DOBRY

Na pierwszej wizycie Pani Basia to niezwykle miły i sympatyczny człowiek, przyjęła mnie bardzo ciepło, zadała bardzo dużo pytań na podstawie których opracowała indywidualny program żywienia oraz trening. Bardzo dobra motywacja do działania 🙂 Lekarz godny polecenia !!

 

 

Mariusz I.  (10 stycznia 2015)

BARDZO DOBRY

Polecam Panią Basię z czystym sumieniem, jest bowiem bardzo kompetentna, profesjonalna i w 100% skuteczna. Do pacjenta podchodzi naprawdę indywidualnie, poświęca dużo czasu i uwagi, by rzetelnie przeprowadzić wywiad i pomóc :-). Dieta jest bardzo dostępna, ze składników używanych tak naprawdę w codziennej diecie, sposób przygotowania posiłków również szybki i prosty. Przed wizytą podchodziłem sceptycznie do tego typu lekarzy, uważałem bowiem że sam dam radę – nic bardziej mylnego, kontakt z dietetykiem naprawdę czyni cuda!!! Bardzo się cieszę że trafiłem do Pani Basi, ponieważ konsultując się ze znajomymi, którzy mieli do czynienia z różnymi dietetykami – stwierdzam że miałem szczęście, trafiając właśnie do niej! Gorąco polecam!!!

 

 

mchalinska (12 grudnia 2014)

BARDZO DOBRY

Pani Basia to lekarz z powołania. Bardzo się ciesze, że trafiłam w dobre ręce 🙂 Pozdrawiam i polecam 🙂

 

 

Mateusz J. (17 listopada 2014)

BARDZO DOBRY

Polecam Panią Basię za profesjonalne indywidualne podejście do pacjenta i ogromna wiedzę. Dieta bardzo smaczna a co najważniejsze skuteczna oparta na dostępnych produktach sezonowych z uwzględnieniem małych słabości 🙂 Kontakt oraz motywacja na najwyższym poziomie. Gorąco polecam 🙂

 

 

Kondu (10 sierpnia 2014)

BARDZO DOBRY

Witam. Mogę szczerze polecić Panią Barbare. Profesjonalne podejście,rzetelność i fachowa pomocz jej strony pomogły mi znów cieszyć się życiem. Po za zrzuceniem zbędnych kilogramów, Pani Barbara nauczyła mnie zdrowych nawyków żywieniowych i pokazała, że można jeść zdrowo, smacznie i ciekawie. Mimo że rzuciłem palenie papierosów schudłem 10 kilo i nabrałem sportowej sylwetki. Oczywiście dzięki zestawieniu odpowiednich ćwiczeń(prostych ćwiczeń co ciekawe 🙂 )i diety dopasowanej do mojej osoby i do moich upodobań kulinarnych. Naprawdę gorąco polecam tą Panią. Znów ciesze sie fajną sylwetką z przed lat i czuje sie młodszy, pełen życia i energii. Teraz jedynym problemem jest wymiana garderoby – wszystkie spodnie wiszą (heheh)

 

 

Aneta K. (9 sierpnia 2014)

BARDZO DOBRY

Ja również szczerze polecam Panią Basię. Zmagam się z cukrzycą ciążową . Informacja ta spadła na mnie jak grom z jasnego nieba. Jednak Pani Basia nie dość że zaszczepiła we mnie dużo nadziei i optymizmu to jeszcze otoczyła mnie fachowa opieką. Ułożyła indywidualny program żywieniowy , który skutecznie obniżył poziom cukru we krwi. Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie Polecam.

 

 

Magdalena (31 lipca 2014)

BARDZO DOBRY

Szczerze polecam Panią Basie . Jest cudowna , ma indywidualne i bardzo profesjonalne podejście do każdego swojego pacjenta . Tyle pasji zaangażowania a przede wszystkim pozytywnego myślenie nie widziałam jeszcze u nikogo!! Mogę z ręką na sercu powiedzieć , że na prawdę warto umówić się na wizytę . Polecam w 100% i pozdrawiam serdecznie.

 

 

RR (17 lipca 2014)

BARDZO DOBRY

W 100% polecam. Po półrocznej konsultacji osiągnięty został cel który wyznaczono na pierwszym spotkaniu. Profesjonalizm w każdym calu. Polecam z uwagi na: – indywidualne podejście do pacjenta – kompleksową analizę miesięcznych wyników i wyciąganie wniosków – bieżące zmiany diety jak i aktywności fizycznej wspomagającej redukcje masy Najważniejsze jest optymistyczne podejście do życie i niezwykła umiejętność zarażania optymizmem :). Ja czterdziestu lat zostałem zarażony 🙂 bieganiem. Obecnie półmaraton nie jest niczym strasznym, a trwają przygotowania do maratonu. Serdecznie polecam na pewno wyniki będą.

 

 

Zenon (16 lipca 2014)

BARDZO DOBRY

Indywidualne podejście do pacjenta. Fachowa opinia jak i zastosowana dieta. Stosowana dieta jest zawsze indywidualna względem pacjenta. Efekt odczuwalny po nie długim okresie jej stosowania. Polecam profesjonalizm w pełnym zastosowaniu. Pozdrawiam.

 

 

agajon (16 lipca 2014)

BARDZO DOBRY

Na 100% polecam Panią Barbarę jako dietetyka. Jest ona miłą, sympatyczną, a przede wszystkim kompetentną osobą, która oddaje wiele serca swej profesji. Nauczyła mnie zdrowych nawyków żywieniowych oraz picia dużej ilości wody (czego niestety nie robiłam do tej pory). Tak samo było z wykonywaniem pewnych ćwiczeń (podstawowe ćwiczenia sprawiały mi trudności). Spokojnie i cierpliwie tłumaczyła, że zdrowe odżywianie to niekiedy za mało. Z czasem zaczęłam wykonywać zalecane ćwiczenia i teraz czuje się świetnie, zarówno fizycznie jak i psychicznie. Serdecznie polecam.

 

 

Mariusz K. (1 czerwca 2014) 

BARDZO DOBRY

Polecam w 100% – po zidentyfikowaniu przyczyny działa mega szybko 🙂 o ile człowiek stosuje się do wytycznych . Mnie zaraziła zdrowym trybem już po miesiącu wiec mogę powiedzieć jak najbardziej „TAK” 🙂

 

 

– Vampire – (30 maja 2014)

BARDZO DOBRY

Pacjentem byłem kilka miesięcy temu. Profesjonalne podejście do pacjenta i co ważne indywidualne. Przeprowadzony wywiad z pacjentem kompleksowy i dokładny co pozwoliło dostosować program żywieniowy. Poprawa już po pierwszym miesiącu stosowania diety. Przeprowadzona szczegółowa analiza masy i składu ciała. Wsparcie i motywacja dietetyka jak i kontakt na najwyższym poziomie. Dokładne wyszczególnienie produktów żywieniowych w diecie, ich wartości gramowe jak i przeliczniki żywieniowe. Jeżeli chcesz coś zmienić w swoim życiu, zdecydowanie mogę polecić tego dietetyka.